June 23-July 13, 2019

10 years Gallery40NL

Venue: Gallery40NL
Tweede Loolaan 40, 7009 AT Doetinchem, The Netherlands

In 2009 zetten wij voorzichtig onze eerste stappen als kunstgalerie, op een moment dat veel gevestigde galerieën de effecten van de recessie goed konden merken. In de jaren die volgden bouwden wij onze portfolio van kunstenaars rustig uit en introduceerden wij hun werk bij honderden liefhebbers en verzamelaars door heel Europa.

De jarenlange samenwerking met veel kunstenaars en de soms net zo lange relatie met kopers van hun werk is ondertussen een belangrijk deel van ons leven geworden. Nu zijn we tien jaar verder en heel erg trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt. De dit jaar gerealiseerde uitbreiding van onze huisgalerie met een bescheiden beeldentuin is een volgende spannende stap in onze activiteiten.

We nodigen u dan ook van harte uit onze jubileumexpositie te bezoeken. In onze nieuwe beeldentuin zult u werk zien van deels bekende, deels minder bekende namen. En in onze huisgalerie tonen we met name nieuw werk van onze vaste kunstenaars, maar is uiteraard ook werk van een aantal nieuwe kunstenaars te zien.

Zo 23 juni : officiële opening, uitsluitend voor genodigden
Do 27 juni – Za 29 juni : open van 13-17 uur
Do 4 juli – Za 6 juli : open van 13-17 uur
Do 11 juli – Za 13 juli: open van 13-17 uur
Overige dagen (incl. zondagen) eventueel op afspraak.