Jul 1-Aug 28, 2021

Tuinbeelden + beurscollectie II

Venue: Gallery40NL
Tweede Loolaan 40, 7009 AT Doetinchem, The Netherlands

Ook deze zomer bieden wij liefhebbers van hedendaagse kunst de mogelijkheid om de vorig jaar ingerichte en in verband met het voortduren van de pandemie gecontinueerde expositie te bezoeken.

In de galerie en beeldentuin zijn nog steeds vele werken te zien van Mo Cornelisse, Eef de Graaf, Hedy Hempe, Michiel Jansen, Roland de Jong Orlando, Olivier Julia, Let de Kok, Eliza Kopec, Carl Möller, Haringa Olijve, Henk van Putten, Hanneke Rijks, Rob Zweerman (allen Nederland), Petra Benndorf, Dieter Kränzlein, Freddie Soethout (allen Duitsland), Kate Brett, Rogan Brown, Vaughn Horsman, Mari-Ruth Oda (allen Verenigd Koninkrijk), Eduardo Lacoma (Spanje), Amy Genser, Sarinda Jones, Heather Knight, Kal Mansur, Michael Wisner (allen Verenigde Staten).

Voorafgaand en tijdens het galeriebezoek vragen wij nog steeds om de basismaatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus in acht te nemen. Dus: wie klachten heeft, ook als ze mild zijn, blijft thuis. Iedereen houdt tijdens het bezoek aan onze galerie anderhalve meter afstand. En (indien gewenst) worden mondkapjes gedragen in de binnenruimtes.

Openingstijden:

  • Van 1 juli tot en met 28 augustus: donderdag-zaterdag open van 13-17 uur, op afspraak
  • In overleg ook andere dagen mogelijk

For more information: www.gallery40.nl