May 21-July 18, 2020

Tuinbeelden + beurscollectie

Venue: Gallery40NL
Tweede Loolaan 40, 7009 AT Doetinchem, The Netherlands

De wereld staat in het teken van de corona-pandemie, alle geplande evenementen zijn afgelast, zo ook de nationale en internationale kunstbeurzen waar wij normaal gesproken aan meedoen. Maar wij bieden liefhebbers van hedendaagse kunst toch de mogelijkheid om de  kunstwerken te zien die wij anders tijdens deze beurzen zouden hebben getoond.

In de galerie en beeldentuin zijn vele werken te zien van Mo Cornelisse, Eef de Graaf, Hedy Hempe, Michiel Jansen, Roland de Jong Orlando, Olivier Julia, Let de Kok, Eliza Kopec, Carl Möller, Haringa Olijve, Henk van Putten, Hanneke Rijks, Rob Zweerman (allen Nederland), Petra Benndorf, Dieter Kränzlein, Freddie Soethout (allen Duitsland), Kate Brett, Rogan Brown, Vaughn Horsman, Mari-Ruth Oda (allen Verenigd Koninkrijk), Eduardo Lacoma (Spanje), Amy Genser, Sarinda Jones, Heather Knight, Kal Mansur, Michael Wisner (allen Verenigde Staten).

Voorafgaand en tijdens het galeriebezoek vragen wij wel om de basismaatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus in acht te nemen. Dus: wie klachten heeft, ook als ze mild zijn, blijft thuis. Iedereen houdt tijdens het bezoek aan onze galerie anderhalve meter afstand. En (indien gewenst) worden mondkapjes gedragen in de binnenruimtes.

Openingstijden:

  • Van 21 mei tot en met 18 juli: donderdag-zaterdag open van 13-17 uur, op afspraak
  • In overleg ook andere dagen mogelijk

For more information: www.gallery40.nl